dimecres, 9 de maig del 2018

Premiat un alumne de l'INS Rocagrossa pel seu treball de recerca

 NOTÍCIA D'INTERÈS 

L'alumne de 2n de Batxillerat Lluís Gómez Palanques de l'INS Rocagrossa de Lloret de Mar s'ha proclamat guanyador del Congrés de Recerca d'Alumnes de Secundària organitzat per la Universitat de Girona, en la categoria de Premi al millor treball de recerca de l'àmbit social dotat amb 500€.

Enguany s'han seleccionat 24 treballs de recerca de tota la província de Girona, entre ells, hi havia el d'en Lluís Gómez.
Felicitats!

Durant la VI Mostra de Treballs de Recerca de la Selva II, en Lluís Gómez ens va presentar el seu treball "Assassinats a les cunetes" amb el que ha guanyat el premi.

Aquest treball de recerca és una investigació sobre les fosses comunes i els desapareguts durant la Guerra Civil Espanyola a la província de Girona, la seva exhumació i el marc legal de la memòria històrica.

Per a la realització del treball va visitar cementiris, fosses i tombes i va parlat amb especialistes del tema (historiadors, antropòlegs forenses i responsables de l'Administració), amb associacions de recuperació de memòria històrica i amb familiars d'afusellats

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada